Hjem Opdrættere Opdrætter ordning Opdrætter Klubben

Opdrætter ordning

Opdrætter Klubben

Opdrætter Klubben

Som opdrætter har du mulighed for at blive medlem af Royal Canin Breeder Club helt GRATIS! Denne unikke mulighed giver dig rigtig mange fordele. For at blive medlem kræves et registreret kennel eller katteri navn. 
 

Dine fordele som medlem

Webshop: Som medlem får du adgang til foderbestilling til fordelagtige priser og posestørrelser, uanset kvantum, når du vil.

Levering lige til døren: Det bestilte foder får du leveret lige til døren inden for max. 3 hverdage. Royal Canin påtager sig ansvaret, som betyder at du ikke behøver at være hjemme ved leveringen. 

Kundesupport: Hos Royal Canin findes en opdrætterafdeling, hvis vigtigste opgave er at supportere medlemmerne i Royal Canin Breeder Club. Skulle der opstå ekstraordinære sager, findes der hos Royal Canin veterinærsygeplejersker samt en dyrlæge, som altid er klar til at besvare ethvert spørgsmål.

Loyalitetsprogram: Royal Canin har som de eneste et unikt Loyalitetsprogram, som i sin enkelthed går ud på at du som opdrætter kan optjene rabat ved at henvise en hvalpe- eller killingekøber. 

Gratis foder: Når du har henvist en hvalpe- eller killingekøber, krediterer vi hvalpe - eller killingekøberen med en sæk juniorfoder helt gratis, - sendt direkte til deres bopæl. Som opdrætter vil du naturligvis stadig kunne bestille de kendte hvalpe- eller killingepakker som medgives når hvalpen/killingen afhentes.

Hvalpe- killinge pakker: Du modtager en pakke, som typisk indeholder tør- og vådfoder, en plastikkop til udmåling af fodermængde, samt en informationsguide.

Seminarer: En til to gange om året bliver du inviteret med til vores seminarer som vil berige dig med relevant viden og sparring, leveret af vores kyndige opdrætterafdeling.  

Nyhedsbrev: Du vil modtage nyhedsbreve som kan indeholde tilbud og kampagner, informationer om udstillinger og events, information om nye produktlanceringer, nyheder, konkurrencer og meget mere.
 

Send din ansøgning til Royal Canin Breeder Club

 
 
 
 

Persondata

De personlige data/opysninger, du giver ved tilmelding, opbevares i en database på en sikker server. Det er kun Royal Canins A/S netværks/platforms administratorer der har adgang til denne database. De lagrede data vil aldrig blive solgt eller videregivet, men kun bruges i forbindelse med Royal Canin A/S Breeder Club. Royal Canin kan ved at bevare data give dig som bruger, mulighed for at benytte webshoppen og det dertilhørende loyalitetssystem, modtage tilbud, samt læse og downloade relevant info. 

Royal Canin er banebrydende og førende i forskning i hundens og kattens ernæringsbehov. Det er muliggjort gennem et dybt engagement fra alle ansatte hvor mottoet er: 

Royal Canin - den respekt din hund og kat behøver!

  • facebook
  • youtube
  • instagram