Hjem Om Royal Canin

Om Royal Canin

Royal Canin

Vores mission

Royal Canin med få ord

Royal Canin blev grundlagt af en dyrlæge, og siden da har forskning og vores undersøgelser udelukkende koncentreret sig om "Health Nutrition" med det formål at levere optimale ernæringsmæssige løsninger tilpasset hunde og kattes specifikke behov. Disse løsninger er baseret på 2 håndgribelige kilder, der supplerer hinanden: Observation og videnskab. Ernæring til hunde og katte forudsætter at man har en dybdegående viden om dyret - styrket af både opdrætteres og fagfolks ekspertise og forskning i samarbejde med videnskabsfolk. "Hunde og katte først" og "Viden og respekt" er blevet Royal Canins grundsten, som ligger til grund for nytænkning og udvikling.

Vores værdier

Hunde og katte først

Det vigtigste kendetegn ved Royal Canin er vores forpligtelse "Hunde og katte først", som beskriver den centrale plads, hunde og katte har gennem alle vores processer og nyskabelser. At bidrage til kattes og hundes trivsel og sundhed, så de kan leve længere med et bedre helbred, er først og fremmest meningen med vores filosofi. Faktisk er det kun hunde og kattes reelle behov, som styrer vores forskning og udvikling af en ny diæt, hvilket er årsagen til, at Royal Canin vælger ikke at iværksætte markedsundersøgelseskampagner med kæledyrsejere. Denne unikke fremgangsmåde garanterer vores ernæringsmæssige løsningers præcision og deres perfekte tilpasning til dyrenes behov.

Viden og respekt

"Viden og respekt", som er uadskillelig fra vores "Katte og hunde først" forpligtelse, betyder for os:

At respektere hunde og katte forpligter os til at at respektere deres dyreverden. "Viden og respekt" betegner Royal Canins moral og kodeks for vores virksomhed.

Det historiske valg af Health Nutrition

Royal Canins mission har altid været "Health Nutrition". Den er karakteriseret ved en nøjagtig balance mellem omkring 50 næringsstoffer (proteiner, fedtstoffer, kulhydrater, aminosyrer, fedtsyrer, mineralsalte, vitaminer og sporstoffer). Sammensætningen af vores diæter svarer til et indviklet puslespil, hvis konstruktion gør det muligt at garantere en konstant ernæringsmæssig formel, som respekterer kattes og hundes nøjagtige og specifikke behov.

Dette er den eneste videnskabelige fremgangsmåde, eftersom den sætter dyret i centrum for processen ved sammensætning af en formel: de anvendte ingredienser er reelt udvalgt på grund af den kvalitet, næringsstofferne giver, og på grund af deres ernæringsmæssige fordele.

Royal Canins ernæringsmæssige filosofi udelukker enhver procedure, som har til formål at fremhæve råmaterialer kendt for deres smagsmæssige egenskaber (lam, laks, vildt osv.).

Nyskabelse: en sindstilstand

Videnskaben gør fremskridt hele tiden og sideløbende udvikler vores viden sig. Denne dynamik styrer Royal Canins strategi for nyskabelse: at observere, udspørge, konstant stille spørgsmålstegn, søge, lytte, føre dialog, dele og udforske - alt dette sætter os i stand til at være på forkant med alle fremskridt inden for ernæring.

Denne meget åbne og frie arbejdsmetode har - så længe den har til formål at forbedre dyrets trivsel og sundhed - frembragt mange markante fremskridt inden for ernæring i løbet af de seneste fyrre år.

"Health Nutrition" kræver foderkvalitet og fødevaresikkerhed

"Health Nutrition" kræver usædvanligt høj foderkvalitet og høje sikkerhedsstandarder. Overalt i verden garanterer Royal Canin fødevarer med en konstant ernæringsmæssig formel og er samtidig garant for sine produkters optimale fødevaresikkerhed.

Den indgående viden om råmaterialer og den strenge udvælgelse hos udvalgte producenter, giver sammen med systematiske kontroller på hvert stadie, i forhold til HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) fra levering og hele vejen gennem fremstillingen, en kompromisløs procedure for kvalitetssikkerhed.

Betydelige investeringer gør det muligt konstant at forbedre den internationale overvågningsprocedure, hvor et netværk af elleve fabrikslaboratorier, tre satellitlaboratorier og et centralt laboratorium spiller en nøglerolle. Stillet over for den komplekse og vigtige kamp for fødevaresikkerhed sætter Royal Canin spørgsmålstegn ved sig selv alene med det formål at forbedre proceduren dag ind og dag ud, eftersom kattes og hundes trivsel og sundhed er den eneste målsætning.

  • facebook
  • youtube
  • instagram