Royal Canins metode

Foderfilosofi

Vores foderfilosofi

Det kan virke som det mest indlysende i verden, at forskellige dyr har forskellige næringsbehov. Men vidste du, at også forskellige racer kan have behov for foder med en særlig sammensætning af næringsstoffer? At bestemme de racespecifikke behov hos visse hunde og katte kræver stor erfaring, dybdegående undersøgelse og særlig ekspertise. 

At opfylde kravene

Hos Royal Canin har vi over 50 års erfaring med katte og hunde, og vores ekspertise er baseret på vores tro på det individuelle dyrs særlige behov. Hver kat og hund er unik, og ethvert individ har derfor brug for en præcis ernæring, der er tilpasset dyrets unikke behov hvad enten det gælder race, størrelse, livsstil eller alder.

 

Ernæringsløsninger baseret på viden og forskning 

Takket være forskning bliver vores viden om de specifikke krav til ernæring af hunde og katte af forskellige aldre og aktivitetsniveauer stadig større. Derfor kan vi i dag tilpasse foderet til at understøtte disse særlige behov. De fleste katte og hunde lever i dag forholdsvis komfortable liv. For flere dyr betyder dette, at de anvender betydeligt mindre energi end tidligere, og næringssammensætningen i foder til nutidens hunde og katte er derfor tilpasset for at imødekomme de faktiske energibehov og forebygge overvægt.  

 

Unikke løsninger til unikke behov

Hvis en mindre aktiv livsstil har ført til overvægt, kan det være en god ide at give den overvægtige hund eller kat et foder med et højt fiberindhold og en lavere energitæthed. Andre dyr er mere aktive og kræver en helt anden energisammensætning. Fx bruger jagt- eller agilityhunde ofte store mængder energi under arbejde, og de har derfor behov for et energitæt foder. Også forskellige livsstadier medfører ændrede næringsstofbehov - fx ældre hunde og katte eller i forbindelse med drægtighed, diegivning og vækst.

 

At sikre sundhed og velvære

Katte og hunde bør altid have mulighed for at spise, til de føler sig mætte, samtidig med at vi sikrer, at de indtager de nødvendige næringsstoffer i de rette mænger – alt imens de bevarer idealvægten. Ved at udvikle foder, der imødekommer de ernæringsmæssige behov hos forskellige racer gennem alle perioder af livet, kan Royal Canin sikre din hunds eller kats sundhed og velvære. Vi sætter altid kattens og hundens behov i første række, og enhver ingrediens i vores foder er udvalgt på baggrund af de næringsstoffer, den tilfører dyret – og på baggrund af ingrediensens overordnede kvalitet. Dette er grunden til, at vi hos Royal Canin taler om ”næringsstoffer frem for ingredienser”. Alle vores produkter har det til fælles, at de er blevet udviklet for at sikre en optimal fordøjelse, næring af høj kvalitet - og en god smagsoplevelse. 

  • facebook
  • youtube
  • instagram