Hjem Om Royal Canin Royal Canins metode Det historiske valg af Health Nutrition

Royal Canins metode

Det historiske valg af Health Nutrition

Health Nutrition - vores mission

Royal Canins mission har altid taget udgangspunkt i Health Nutrition. Det er karakteriseret ved en nøjagtig balance mellem omkring 50 næringsstoffer (proteiner, fedtstoffer, kulhydrater, aminosyrer, fedtsyrer, mineralsalte, vitaminer og sporstoffer). Sammensætningen af vores diæter svarer til et indviklet puslespil, hvis opbygning gør det muligt at garantere en konstant ernæringsmæssig formel, som respekterer kattes og hundes nøjagtige og specifikke behov.
 

Videnskab i konstant udvikling

Veterinær ernæring er en videnskab, som sigter efter at identificere de essentielle næringsstoffer og den rolle, de spiller, på basis af indtagelsen. Det er et område, hvor vi konstant får ny viden: der blev i 2009 fundet 2.746 henvisninger til publikationer med nøgleordene "Health" og "Nutrition" mod 1.241 i 1995 - mere end en fordobling på et årti!

Hvert år kommer en helt ny sending af kæledyrsfoder og ernæringsmæssige formler på markedet, som ud over de essentielle sundhedsbevarende næringsstoffer indeholder naturlige bestanddele med henblik på at forebygge en række risici for sygdomme og beskytte kroppen.

Det anslås for eksempel, at hundes forventede levealder er forlænget med 3 år i løbet af de seneste 15 år.

Nutildags kan foderrationer til dyr sammensættes efter særlige behov, veldefinerede mangler, som skal forebygges, eller andre specifikke problemer afsløret af vedvarende forskning. Videnskabsfolk og de store producenter af kæledyrsfoder anerkender nu, at hunde skal fodres forskelligt afhængig af, om de er hvalpe, fuldvoksne eller gamle, og om de er små, mellemstore, store eller meget store!

Hvad angår katte, har vi nu identificeret deres forskellige ernæringsbehov alt efter alder, men også alf efter deres livsstil, følsomme områder og tilmed race (Perser, Maine Coon og Siameser for eksempel).

Takket være de uafbrudte nye udviklinger inden for videnskabelig viden er begrebet diæt blevet udviklet til forebyggende ernæring og om nødvendigt Health Nutrition eller behandlende ernæring ved at forebygge eller helbrede visse sygdomme.

  • facebook
  • youtube
  • instagram