Om Royal Canin

Viden & Respekt

Viden & Respekt

I over 45 år har princippet "Hunde og katte først" styret vores mission: at levere de mest nøjagtige og bedst egnede ernæringsmæssige løsninger til at opfylde hundes og kattes specifikke behov. Viden er den eneste mulige vej til at vise dyret respekt.
 

Hundes og kattes ernæringsbehov varierer afhængig af flere kriterier

Størrelse: Forskelle forbundet med størrelse, går hånd i hånd med meget stærke, specifikke egenskaber. En Chihuahua skal ikke fodres på samme måde som en Sankt Bernhardhund.

Alder: Hvalpe og killinger i voksealder har andre ernæringsmæssige behov end voksene hunde og katte

Livsstil: Udekatte er mere aktive end indekatte og har derfor større energibehov

Race: Visse hunde og katteracer har særlige egenskaber, som kræver en skræddersyet ernæringsmæssig løsning

Fysiologisk tilstand: Drægtighed, diegivning, vækst og kønsstatus (han, hun, steriliseret/kastreret eller ej) påvirker dyrets behov.
 

Videnskab og observation

Vores viden understøttes hele tiden af videnskab. Tværfaglig ekspertise, videnskabelig nysgerrighed, meget nøje metodologi og en smag for nyskabelser definerer vores forsknings- og udviklingsteam. Et stort antal partnerskaber verden over (veterinærhøjskoler og universiteter, forskningsteam internt i virksomheden) illustrerer den holdning, de diskussioner og den vidensdeling, som ligger til grund for vores forskning og fremskridt.

At vise et dyr respekt er forbundet med en række forpligtigelser, som først og fremmest indebærer at opnå en viden om dyret. Vi har opnået denne viden ved at bygge på de erfaringer, som vores samarbejdspartnere blandt opdrættere og dyrlæger, der har erfaring inden for ernæring, samt forskere på Royal Canins eget forskningscenter drager hver eneste dag. Det er en enestående metode, som først og fremmest har bidraget til, at Royal Canin i dag er førende inden for ernæringsmæssig nytænkning. Vi har også formået at dele vores viden med andre ved at udgive en række opslagsværker om hunde og katte, praktiske håndbøger om hunde- og katteavl, træning af hunde og katte, dyresygdomme samt næringsstoffer.

Igennem mere end 45 år har Royal Canin været tro mod virksomhedens grundlæggende principper. Når det handler om hundefoder og kattefoder, fokuserer de fleste andre producenter på dyreejerne og bruger denne målgruppe som udgangspunkt for produktudviklingen. Hos Royal Canin er det derimod dyret, der er i centrum, og derfor tager vi udgangspunkt i dyret i forbindelse med vores produktudvikling. Kun ved at forstå og tage hensyn til dyrenes morfologiske, fysiologiske og ernæringsrelaterede forudsætninger kan man fremstille et foder, der opfylder dyrenes reelle ernæringsmæssige behov.

Denne sammenhæng mellem videnskab og observation kombineret med vores ressourcer bidrager både til at udvide vores viden om hunde og katte og til at forstå den rolle, ernæring spiller for deres sundhed.
 

Respekt for hunde og kattes natur som dyr

For Royal Canin betyder det viden respekt for hunde og katte og enhver form for menneskeliggørelse afvises. Royal Canin udfører sin observation, forskning og nyskabelse med fuld respekt for denne etik. 

Vores engagement i "Viden og respekt", er en ægte del af Royal Canins filosofi og er udelukkende baseret på observation og videnskab.

  • facebook
  • youtube
  • instagram