Hjem Om Royal Canin Om Royal Canin Kvalitet og fodersikkerhed

Om Royal Canin

Kvalitet og fodersikkerhed

En unik ernæringsprofil

En ting, som i sandhed afspejler Royal Canins ernæringsmæssige ekspertise er, at hvert eneste af vores produkter har samme ernæringsmæssige karakteristika over hele verden. En perfekt skræddersyet ernæringsmæssig løsning, en streng kontrol med råmaterialer på hvert eneste trin, foderformler sammensat med udgangspunkt i stadig større viden og en garanti for verdensomfattende ensartethed: dette er de 3 grundlæggende principper for vores produktudvikling. 
 

Udvælgelse af råmaterialer og leverandører efter strenge kriterier 

Alle leverandører bliver regelmæssigt undersøgt for at kontrollere, at reglerne for fodersikkerhed, sporbarhed og kvalitetsstandarder på området overholdes korrekt. Ud over deres mission som indkøbere af råmaterialer opbygger Royal Canins eksperter samarbejdsplaner med deres leverandører i overensstemmelse med det niveau af krav, der er.  De forskellige familier af udvalgte råmaterialer er animalske proteiner, vegetabilske proteiner, kornprodukter, animalsk og vegetabilsk fedt, aromaer, vitaminer og funktionelle ingredienser. For alle disse familier er strenge kriterier for at kunne sikre fodersikkerhed og sporbarhed. 
 

Nøjagtig kontrol der kombinerer sporbarhed og prøveudtagning

Før råmaterialerne når frem til fabrikken, får de hver et batchnummer, som sikrer det fremtidige produkts sporbarhed gennem hele dets livscyklus. Dette er udgangspunktet for kvalitetskontroller, som er en integreret del af de specifikationer, der bruges til at etablere en streng arbejdsstruktur mellem Royal Canin og vores leverandører. Hver af Royal Canins fabrikker har sit eget laboratorium med egenkontrol, som udfører forskellige analyser. Uanset type eller emballage analyseres 100 % af de råmaterialer, som leveres til Royal Canins fabrikker. Dette muliggør effektiv sporbarhed, da en prøve på hver fabrik gemmes i et prøvebibliotek. Forpligtelsen til at garantere optimal fodersikkerhed stiller stadig større krav; denne struktur, specielt netværket af laboratorier med egenkontrol, suppleres og støttes derfor af det centrale laboratorium og hjælpelaboratorier. 
 

En uforlignelig industriel proces

På alle vores enheder benytter vi overvågning efter HACCP-principperne (Hazard Analysis Critical Control Point) på hvert stadium af produktionen; det gør det muligt for os at styre hvert eneste kritiske trin af fremstillingsprocessen. Vores perfekt uddannede team har fælles teknisk viden, som udbredes gennem alle vores produktionssteder. Formaling, ekstrudering, tørring, filtrering ...alle de foderpiller, vi fremstiller, er underlagt samme krævende fremstillingsstandarder, uanset hvilken fabrik de fremstilles på

  • facebook
  • youtube
  • instagram