Hjem Om Royal Canin Om Royal Canin Ernæringsfilosofi

Om Royal Canin

Ernæringsfilosofi

Næringsstoffer - kernen i ingredienserne

Vores videnskabsfolk og ernæringseksperter udvider konstant deres viden for at kunne udvikle ernæringsmæssige formler, som er skræddersyet til hundes og kattes forskellige behov.

Denne ernæringsmæssige nøjagtighed er blevet mulig takket være enestående videnskabelige resultater og et netværk af avancerede laboratorier, som giver os mulighed for at foretage de nødvendige analyser af råmaterialer og færdige produkter. Vi udvælger ingredienser i henhold til deres ernæringsprofil. Ligesom et komplekst puslespil er en diæt en nøjagtig kombination af næringsstoffer, som er vigtige for dyrets sundhed. 

 

Næring med stor merværdi

Ud over det definerede næringsindhold består Health Nutritions merværdi i dets smagelighed og fordøjelsessikkerhed. Før et produkt markedsføres, giver en række målinger på vores hunde- og kattekenneler mulighed for at vurdere hundens eller kattens adfærd over for foderet. Måling af smagelighed foregår ved at observere om foderet bliver spist spontant og med appetit af dyret. Fordøjelighed er et vigtigt kriterium i udviklingen af vores produkter. Vi vurderer konstant hundenes og kattenes fordøjelsestolerance ved at indsamle og analysere urin og afføring i vores hunde- og kattekenneler. Netværket af opdrættere samler professionelle hunde- og katteopdrættere fra hele verden. Deres engagement under udviklingen af nye produkter kombineret med deres ekspertise bidrager til den konstante forbedring af vores ernæringsmæssige løsninger. Det er denne måling af smagelighed og fordøjelighed, som øger merværdien af et Health Nutrition foder.Hele Royal Canins ernæringsfilosofi bygger på næringsstoffers nøjagtighed og værdi.

  • facebook
  • youtube
  • instagram