Hjem Om Royal Canin Om Royal Canin Bæredygtig udvikling

Om Royal Canin

Bæredygtig udvikling

Bæredygtig udvikling

Royal Canin er engageret i social ansvarlighed og miljøet med en kombination af handling og engagement.Vores politik vedrørende kvalitet og bæredygtig udvikling er bygget op omkring de 3 P'er: People, Planet & Performance.
  

De mennesker, som udgør vores virksomhed: Social ansvarlighed

For at sikre en gunstig, positiv social udvikling bruger vi de midler og ressourcer, som er nødvendige for at garantere sikkerheden for de kvinder ogmænd, som arbejder i vores virksomhed. Vi opfordrer til mangfoldighed i vores team, et ægte spejlbillede af den verden, vi lever i.

Endelig ønsker vi, at vores medarbejdere får opfyldt deres ønsker, og vigiver dem derfor mange muligheder for uddannelse og udvikling inden for både deres nuværende og fremtidige stillinger hos Royal Canin. 

"Teamet før individet" er en kerneværdi, som bidrager til vores teams effektivitet.
  

"Global tankegang med lokal handling": Miljøet

Vi er 100 % engagerede i handlinger, som vil gøre det muligt for os at mindske vores påvirkning af miljøet.

For at sikre bæredygtighed for nuværende og fremtidige ressourcer arbejder vi på nye udvælgelsesprocesser for råmaterialer. Vi forpligter os til at optimere vægten pr. enhed og emballagens genanvendelighed.

Problemet med klimaforandringer og specielt drivhusgasser er i centrum for vores bekymringer. Vi er optagede af at måle vores CO2-fodaftryk og gøre vores yderste for at reducere det.
  

Fremskridt gennem nyskabelse: Økonomisk ydeevne

For at fastholde og konstant forbedre vores ydeevne bygger vi på følgende principper: Vi arrangerer aktive lyttemøder med kunder og leverandører, så vi konstant kan anvende en nyskabelses strategi for produkter og serviceydelser. For at garantereoptimal fodersikkerhed og kvalitet etablerer vi nye udvælgelsesprocesser forråmaterialer ved siden af den permanente kontrol med vores produktion.

Endelig investerer vi regelmæssigt i vores industrifaciliteter og garanterer dermed sikre værktøjer og fordelen ved nye teknologier. Disse investeringer involverer både nyskabelser forbundet med produkter og reduktion af energiforbrug og affald.

  • facebook
  • youtube
  • instagram