Hjem Om Royal Canin Karriere Mere end et job

Karriere

mere end et job

Mere end et job

Royal Canin arbejder ud fra nogle principper som indblander flere teams i virksomheden, så der opnås kollektiv løsninger - deling af visioner og fælles deltagelse i beslutningsprocesser er afgørende elementer for de beslutninger der bliver taget hos Royal Canin og grundlag for vores succes og tilstedeværelse.

Organisatoriske værdier

"Teamet er over den enkelte," kombineret med et anderledes og uformelt miljø og en gennemgående fleksibilitet hos den enkelte, bidrager til effektivitet fra alle vores medarbejdere. Vores dedikerede medarbejdere arbejder ud fra disse fælles værdier, hvilket medfører ambitiøse medarbejdere, som tager ejerskab og gerne springer ud i store udfordringer - alle er afgørende elementer, der giver Royal Canin mulighed for at være en helt speciel organisation.
Hos Royal Canin, bliver man hele tiden stillet over for udfordringer med interessant og afvekslende arbejde og man har mulighed for at sætte dit eget præg på udviklingsmuligheder. Du får de værktøjer, du har brug for, for at gøre et stort stykke arbejde, og du kommer til at have kompetente og professionelle kollegaer ved din side, som er indstillede på at rådgive og hjælpe dig i den rigtige retning. Sideløbende med at vi hele tiden stiler efter at finde metoder til at gøre vores forretning og organisation bedre og udvikle hver enkelt medarbejder, er vores fokus hele tiden rettet mod Royal Canins overordnende filosofi - at gøre verden til et bedre sted for hunde og katte.

Det er grunden til at et job hos Royal Canin er mere end bare et job.

  • facebook
  • youtube
  • instagram