Hjem Om katten Senior katten Ernæring til senior katten Foder til katte med nyresygdomme

Ernæring til senior katten

Foder til katte med nyresygdomme

DEN KORREKTE ERNÆRING TIL KATTE MED NYRESYGDOMME

Nyresygdomme forekommer hyppigt hos ældre katte. En meget vigtig del af behandlingen er at give katten en korrekt diæt, der reducerer belastningen på nyrerne. Katte med en nyresygdom mister ofte deres appetit. Derfor kan det være en udfordring at opretholde den ordinerede diæt - den gode nyhed er, at vi nu tilbyder flere ernæringsmæssige løsninger på netop dette problem.

RENAL-SERIEN

Indholdet i produkterne i Renal-serien er særligt tilpasset katte med nyresygdomme og har et lavere indhold af fosfor. Da katte med nyresygdom ikke kan filtrere fosfor, ophober stoffet sig ofte i blodet, hvilket påvirker udviklingen af nyresygdommen. For at minimere belastningen på nyrerne, indeholder Royal Canin Renal også en skræddersyet mængde proteiner af høj kvalitet. Foderet er rigt på omega-3 (EPA og DHA), der støtter nyrerens funktion. Diætprodukterne har et skræddersyet energiindhold, som betyder at katten, selv når appetitten er svækket, får en stor part af dens daglige energiindtag.

Det anbefales, at du konsulterer dyrlægen før brug af Renal produkterne, eller før du forlænger en diæt behandlingen med Renal.

> Læs mere om nyresygdomme hos katte

 

Renal Feline
Renal Special
Renal Select
 
Renal Feline Renal Special Renal Select  
       
Renal tun
Renal kylling
Renal okse
 
Renal (tun) Renal (kylling) Renal (okse)  
  • facebook
  • youtube
  • instagram