Hjem Om katten Killingen Foder og sundhed Foder til kattekilling og kattemor

Foder og sundhed

Foder til kattekilling og kattemor

Behovet for næring forandres hos hunkatten både før og efter killingerne er kommet til verden. Trods det, at modermælken indeholder alt det killingen behøver, kan det nogle gange være nødvendigt med kosttilskud. Særligt hvis diegivningen ikke fungerer som den skal. Her finder du information om både hunkattens og killingernes unikke behov.

Mother & Babycat

Mother & Babycat er et produkt særligt fremstillet til gravide og diegivende katte, samt killinger op til 4 måneders alderen. Foderet indeholder en nøje udvalgt næringssammensætning, som stimulerer appetitten og opfylder det øgede energi- og mineralbehov hos hunkatten. Det bidrager også til, at støtte udviklingen af det naturlige forsvar hos den lille kattekilling. Produktet får både som tør- og vådfoder.

> Læs mere om Mother & Babycat her
 

Unik sammensætning til killingen

Royal Canin Kitten indeholder en patenteret sammensætning af næringsstoffer, som støtter udviklingen af killingens immunsystem under den mest kritiske udviklingsfase. Foderet tilgodeser også killingens høje energibehov - som hænger sammen med den intensive vækstperiode - og fremmer et sundt mavetarmsystem. 

> Læs mere om Kitten her
 

Babycat Milk

Babycat Milk er designet til at være så lig hunkattens mælk som muligt og tilgodeser alle den lille killings næringsbehov - for at sikre en hurtig og stabil vægtøgning. Den er også meget letfordøjelig og bidrager til at udvikle killingens vitale funktioner. Du kan give Babycat Milk med flaske eller i skål indtil killingen en 4-5 uger gammel. 

> Læs mere om Babycat Milk her
 

Giv avlshunnen de bedste forudsætninger

Hunkattens energibehov øges tidligt i reproduktioncyklussen - faktisk allerede under løbetiden. Queen er et unikt produkt, udviklet til at give hunkatte de bedste forudsætninger under løbetid, drægtighed og diegivning. Der findes flere forskellige sammensætninger af næring, som har vist sig, at have stor betydning for optimal reproduktion og fosterudvikling.

> Læs mere om Queen her 

  • facebook
  • youtube
  • instagram