Perser - Royal Canin

Perser

Perser

Perser og Exotic - samme rase?

Perser og Exotic er i bund og grund samme rase - det som adskiller dem er pelslængden.  
 

Perser og Exotic trives som indekatte fordi de almindeligvist er rolige, stille og diskrete. Exotic anses dog for at være lidt livligere i sin adfærd. Begge er kraftige katte med en massiv kropsbygning, korte og grove ben med store, runde poter. Det mest karakteristiske ved katten er det runde ansigt med den flade profil. Perseren har en fantastisk pels, som er lang og silkeagtig med tyk undepels. Derfor kræver perseren meget omsorg i form af kæmning når det gælder pelspleje - et mellemlangt hårstå er 10 cm langt, men kan være dobbelt så langt rundt om halsen.
 

En Exotic har kortere og tættere pelse (3-6 cm lang). Selvom pelsen er kortere end Perserens, er det stadig nødvendigt med regelmæssig pelspleje. Perser og Exotic er meget rare katte, som trives i selskab med andre katte og hunde.
 

Rasen med det flade ansigt, har en helt unik måde at spise på. Det har vores forskning vist og derfor har vi udviklet en specialdesignet foderpille. Læs mere om fordelene ved foder, som er specielt tilpasset til Perseren her. 

  • facebook
  • youtube
  • instagram