Hjem Om hunden Senior hunden Ernæring til senior hunden Foder til hunde med ledproblemer

Ernæring til senior hunden

Foder til hunde med ledproblemer

VÆLG ET FODER, SOM STØTTER DIN HUNDS LED

Hunde der lider af ledproblemer er ofte mindre aktive og har sværere ved at gå på trapper, hoppe ind i bilen eller at lege end de plejede. Ved at vælge et foder, som støtter din hunds led kan du forebygge problemerne eller bidrage til at mindske dem. 

FOREBYG MED MAXI JOINT CARE

MAXI Joint Care er specialdesignet til hunde med sensitive led. Foderet medvirker derved til at reducere risikoen for fremtidige problemer med leddene. MAXI Jointcare indeholder en sammensætning af nærringsstoffer såsom hydrolyseret collagen, polyphenols (antioxidanter) fra grøn te og chondroitinsulfat. Det er påvist at disse tre komponenter, ved at forhindre nedbrydningen af brusk samtidig med at have en anti-inflammatoriske effekt, reducerer de fysiske processer, der kan føre til ledproblemer.

 

MOBILITY C2P+ TIL HUND MED LEDPROBLEMER

Royal Canin Mobility C2P+ er den eneste diæt til hunde, der indeholder det nye videnskabeligt dokumenterede og patenterede gennembrud “C2P+TM”. Foderet består af en unik kombination af tre aktive bestanddele: Gurkemeje, hydrolyseret kollagen og polyfenoler fra grøn te. Hver for sig er disse næringsstoffer kendt for at styrke leddene, og det er nu dokumenteret, at de til sammen har synergistisk effekt på ledproblemer. Således kan C2P+-komplekset gøre en stor forskel i den langsigtede behandling af ledlidelser.

Den unikke Mobility C2P+-formel er udviklet, så den egner sig til alle hunde, der har problemer med ledlidelser - uanset race og størrelse. Diæten er særligt velegnet til modne hunde, da den har et reduceret fosforindhold. Spørg din dyrlæge, om Mobility C2P+ egner sig til din hund.

Læs mere om ledproblemer hos hunde 

 

royal-canin-maxi-joint-care-hundefoder
mobility-c2p (1)
mobility-c2p
Maxi Joint Care Mobility C2P+ tørfoder Mobility C2P+ vådfoder
     
  • facebook
  • youtube
  • instagram