Foder til hvalpen og hundemor - Royal Canin
Hjem Om hunden Hvalpen Væksten – en vigtig periode Foder til hvalpen og hundemor

Væksten – en vigtig periode

HUNDEMOR OG HUNDEHVALP

Topbillede

 

 

Behovet for det foder som tæven skal have ændrer er forskelligt både før og efter hvalpene bliver født. Og selvom modermælk indeholder alt det hvalpen har brug for, kan der stadig godt være behov for kosttilskud. Især hvis amning ikke fungerer som det skal. Her finder du information om tæven og hundehvalpens unikke behov.

 

Starter mother & babydog

Hvalpen går igennem flere vækstrelaterede etaper i de første uger af livet. Og for at vægt, knogler og muskler udvikles så godt som muligt, kan hvalpen have brug for hjælp med ekstra nærende mad i starten. Selv tæven får et ændret behov under graviditet. Royal Canin Starter har alt hvad tæven og hvalpen har brug for i løbet af deres første fem stadier af livscyklussen: drægtighed, fødsel, diegivning, fravænning og udvikling op til en alder af 2 måneder. Royal Canin Starter fås til alle hvalpe og tæver - uanset størrelse, race og vækstmønstre.

Starter produkter

 

Til lidt ældre hvalpe

Vi har også foder til når hvalpen bliver lidt ældre. Juniorserien består af en række foderprodukter egnet til mange forskellige racer, størrelser og behov. Sammensætningen af disse foderprodukter er beregnet til at bidrage til et stærkt immunforsvar, styrke knoglerne, fremme muskel bygning og lægge fundamentet for et sundt mavetarmsystem.
  

   

Junior produkter

 

Babydog milk

Babydog milk er et komplet foderprodukt til hvalpe fra fødsels alderen og op til 2 måneder. Formlen er designet så den ligner moderens egen mælk så meget som muligt, med et højt energiindhold og proteinindhold for en jævn, harmonisk vækst. Babydog Milk indeholder omhyggeligt udvalgte og letfordøjelige proteiner og er velegnet til den lille hvalps fordøjelsessystem.

 

  

  • facebook
  • youtube
  • instagram