Hjem Om hunden Hunden Livet med din hund Tilskud ved træning

Livet med din hund

Tilskud ved træning

Educ og Energy – tilskudsfoder til forskellige behov

At træne med sin hund er vigtigt, ikke kun for forholdet mellem hunden og dig, men også for hundens sundhed og trivsel.

Vi har to produkter beregnet til tilskud ved træning. Educ er en ekstremt kaloriefattig belønning, der passer til alle hunde over 2 måneder ved alle former for træning, mens Energy er et unikt energitilskud udviklet til fysisk aktive voksne hunde.

Educ – en sund belønning

Educ er en sund belønning med lavt kalorieindhold, der fungerer rigtig godt ved træning af din hvalp og voksne hund. E- og C-vitamin fremmer cellernes funktion, samtidig med at hver godbid indeholder mindre end 3 kcal! Det betyder, at 40 Educ-godbidder svarer til en hotdogpølse. Educ-godbidden giver god modstand ved tygning, så selv en madglad hund når at registrere belønningen. Godbidden er desuden meget let at brække over i mindre bidder, så den holder endnu længere.

  

Energy – giver aktive hunde et energikick

For at fremme aktivitet og ydeevne hos den aktive hund indeholder Energy en stor andel kortkædede fedtsyrer, der bidrager til det høje indhold af hurtigt tilgængelig energi, selv under arbejdet. Antioxidanter (E- og C-vitamin samt polyfenoler) bidrager til at styrke immunforsvaret og bekæmpe de frie radikalers påvirkning. Energy kan med fordel gives en time før træning og/eller under træningen. Energy er først og fremmest et energitilskud og kan endvidere gives som belønning ved fysisk arbejde.

  

Buttom image - Træning
  • facebook
  • youtube
  • instagram