Problemhud og allergi

Problemhud og allergi

Når problemhud er mere end et hudproblem

Når katten og hunden klør sig er det let at tro at det blot handler om pelsen eller huden. Mange googler sig frem til egne diagnoser, men vær påpasselig med dette. Rådfør dig hellere hos din dyrlæge så snart du opdager udslæt, kløe eller andre problemer, for at få et korrekt svar med det samme. Af og til kan det dreje sig om foderallergi. I et sådan tilfælde kan din hund eller kat hurtigt få det godt igen. 

Hvad indebærer foderallergi?

De første tegn du ser på at din hund eller kat har udslæt er at de klør, river eller gnaver sig i pelsen. Ofte er dette symptomer på alt fra noget, der irriterer i pelsen til kontakt-allergisk eksem. Men det kan også være en reaktion på en af ingredienserne i din hund eller kats foder, hvilket kaldes foderallergi.  

Læs mere om foderallergi her.
  

Elimineringsdiæt - find ud af om din kat eller hund har foderallergi

En elimineringsdiæt hjælper din dyrlæge til at fastslå om en foder-relateret allergi kan være årsagen til at din kat eller hund klør sig. Diæten foregår normalt over 6 til 8 uger eller alt efter dyrlægens anvisninger og efterfølges af en såkaldt provokationsdiæt. 

Læs mere og find tips og tricks her.

Citat_banner

 

Diætfoder til din kat  

Vores vigtigste opgave er at sørge for, at der findes kattemad som tilgodeser alle verdens forskellige kattes behov. I perioder kan din kat have behov for at supplere eller udskifte sin kost på grund af sygdom, en allergisk reaktion eller et unikt nærringsbehov. Derfor udbyder vi en serie af specialtilpasset foder, som vi kalder diætfoder, med en række sundhedsmæssige fordele. Husk at rådføre dig hos din dyrlæge inden du bytter foder, hvis din kat opfører sig unormalt. 

Læs mere om diætfoder til din kat her.

Allergenic-foder-2

Diætfoder til din hund

Diætfoder til din hund kan være et nødvendigt supplement hvis hunden lider af allergiske problemer, kløe eller har et specielt følsomt mave-tarm system. Derfor udbyder vi en serie af specialtilpasset foder, som vi kalder diætfoder, med en række sundhedsmæssige fordele. Husk også at rådføre dig hos din dyrlæge inden du bytter foder, hvis din hund opfører sig unormalt. 

Læs mere om diætfoder til din hund her.

  • facebook
  • youtube
  • instagram