Hjem Kattefoder

Kattefoder

Kattens foder bør være tilpasset til dens unikke behov. Det betyder at tage hensyn til for eksempel vægt, alder, race eller mulige sundhedsmæssige problemer. God kattemad skal også være let at fordøje og have en balanceret sammensætning af de næringsstoffer, som katten har brug for. 

Gennem videnskab og forskning har vi hos Royal Canin udviklet specialfremstillede ernæringsløsninger, der dækker kattens behov i alle aldre samt er målrettet særlige behov. Vælg det kattefoder, der passer til din kat - og giv den de bedst mulige betingelser for et sundt liv.

 
 

              

FODER TIL RACEKATTE

     

FODER TILPASSET LIVSSTIL OG ALDER

       

FODER TIL SÆRLIGE BEHOV

Gennem de seneste 10 år har Royal Canin udviklet et ernæringsprogram udelukkende forbeholdt racekatte. Foderet er skræddersyet til den enkelte races særlige behov, f.eks. til Maine Coon-kattens størrelse og Perser kattens særlige kæbeform.      

Livsstil, følsomme områder og alder er afgørende, når det gælder valg af den rigtige ernæringsmæssige løsning. I serien Feline Health Nutrition finder du produkter tilpasset den enkelte kats specifikke behov. 

> Vådfoder

> Tørfoder

        Produkterne i serien Feline Care Nutrition er sammensat af næringsstoffer, som er særligt udvalgte på grund af deres målrettede virkning mod særligt følsomme områder og garanterer resultater på basis af kvantificerede data.

 

 

                 
               

DYRLÆGEDIÆTER TIL RASKE KATTE

     

SYGDOMSDIÆTER HOS DYRLÆGEN

         
Produkterne i serien Veterinary Care Nutrition er præcist formuleret til kattens specifikke behov.Tal med din dyrlæge om disse produkter.       Royal Canins sygdomsdiæter er præcist formuleret til særlige behov hos katte med f.eks. nyreproblemer eller overvægt.Tal med din dyrlæge om produkterne, og giv dem kun til din kat, hvis din dyrlæge har anbefalet dem.            

 
 
 

  • facebook
  • youtube
  • instagram