Fra lille til stor - Royal Canin
Hjem Fra lille til stor

Fra lille til stor

Hund og kat 1

 

Hvalpens og killingens første tid er fuld af nye indtryk og de lærer mere om både omverdenen og sig selv hver eneste dag. Her finder du information om hvordan du som hunde- eller katteejer kan give dit nye familiemedlem den bedste start på livet. For dig, som er opdrætter findes også tips og produkter, som er tilpasset avlshunnens eller -tævens forandrede behov.

 

 

 

 

SÅDAN BYDER DU KILLINGEN VELKOMMEN I FAMILIEN

Overvejer du, at anskaffe en killing? Tillykke! Det er en fantastisk rejse du har foran dig, men også en stor omvæltning for den lille kat. Her har vi samlet nogle tips om ting, der kan være gode at overveje før I byder den lille nye killing velkommen i familien. 
  

Læs mere knap

 

INDEN HVALPEN KOMMER HJEM

At købe hund er på samme tid en sjov oplevelse og en stor omvæltning for de fleste, og man bør være forberedt på at en hund har brug for meget opmærksomhed - særligt i begyndelsen. Her får du nogle tips til ting, som er gode at overveje før du henter den lille hvalp hjem. 
  

Læs mere knap

 

 
B&G klubben til subpage DK

HVAD HAR HVALPEN BRUG FOR?

En hvalp udvikles i rasende fart, både fysisk og mentalt, det betyder at den brug for mere energi per kilo kropsvægt end en voksen hund i samme størrelse. Det høje indehold af energi er en af de egenskaber, som adskiller hvalpefoder fra foder til voksne hunde. Hvalpens mave-tarmsystem er, præcis som resten af kroppen, endnu ikke fuldt udviklet. Derfor er det vigtigt, at ingredienserne er letfordøjelige. Ved at være nøje med hvalpens foder helt fra begyndelsen danner du er godt grundlag for et sundt hundeliv.
  

Læs mere knap

 

Søvn + behov, tekst

 

FODER TIL KILLINGEN - FRA NYFØDT TIL VOKSEN

I den første tid har killingen et særligt øget behov for næring. Hos os finder du et sortiment, som er tilpasset både nyfødte killinger og killinger op til 12 måneder. Samtlige produkter indeholder en nøje udviklet sammensætning af næringsstoffer, som stimulerer vækst, opbygning af muskler og styrker immunforsvaret.
  

Læs mere knap

 

 

FODER TIL HVALPEN - FRA NYFØDT TIL VOKSEN

I livets første uger gennemgår din hvalp gennemgår flere vigtige stadier. For at vægt, knogler og muskler skal udvikles så godt som muligt, kan hvalpen i den første tid have brug for lidt hjælp i form af ekstra næringsrig mad. Derfor har vores forskere fremstillet en produktlinje, som tilgodeser behovet hos alle hvalpe – uanset størrelse, race og vækstmønster.
  

Læs mere knap

   

Topbillede B&G Hund kat foder

 

Find din forhandler DK 2

  

  

  • facebook
  • youtube
  • instagram