Hjem Forhandlere Slankeklinikker Royal Slankeklinikker

Slankeklinikker

Royal Slankeklinik

Kan din hund eller kat suge maven ind?

Hunde og katte minder på mange måder om os mennesker. Vi mennesker vejer typisk for meget – takket været en stillesiddende livsstil, en kalorietung madkultur og dårlige vaner. Vores bedste venner er også plaget af overvægt. Faktisk anslår man, at 50 % af alle hunde og katte i Danmark er overvægtige.

Vægtproblemer kan have store sundhedsmæssige konsekvenser for dit kæledyr. Bevægelse og god mad holder vægten nede. Blandt andet derfor har Royal Canin forsket i diætprodukter og sund foder til hunde og katte i årtier. 

Udover specialiseret diætprodukter, findes der unikke Royal Canin Slankeklinikker i Danmark, som er specialister i ernæring til overvægtige hunde og katte.
 

Det skal være let at være hund og kat! 

Se her en film om forløbet på en Royal Canin slankeklinik.

En Slankeklinik er uddannet til at give dig som hundeejer og katteejer dybdegående rådgivning om det rigtige forløb netop for din overvægtige hund eller kat. Slankeklinikkerne kan tilbyde mange forskellige aktiviteter: invitationer til specielle slanke-aktiviteter, før og efter-foto ved brug af specielle foto-paneler, skræddersyet vægttabsprogram og meget mere...  
 

Kig ind til din lokale Royal Canin Slankeklinik, så mister I ikke pusten i slankeforløbet…

  • facebook
  • youtube
  • instagram