Hjem Din bedste ven fortjener det bedste

Din bedste ven fortjener det bedste

Q4_Breed_Hero

 

Alle hunde og katte er individer – med forskellige personligheder og behov. Hos Royal Canin hylder vi forskelligheden gennem vores ernæringsfilosofi med unikke foderløsninger til unikke dyr. Skræddersyet ernæring til hunde og katte - fordi kun det bedste er godt nok til din bedste ven.

 

 

 

FORDELENE VED EN STAMTAVLE

Når du skal vælge kat eller hund, er et af de første spørgsmål ofte, om dyret skal være en særlig race eller en blandingsrace.

Vælger du en hund eller kat med stamtavle, har du ofte adgang til information om, hvor dyret kommer fra. Og du får gerne en masse viden med fra opdrætteren. En stamtavle er også et krav, hvis du vil deltage i racespecifikke konkurrencer eller –udstillinger.

Dyrets afstamning og stamtavle giver dig også indblik i, hvad du kan forvente med hensyn til personlighed, særlige behov og karaktertræk. Det giver dig ofte en bedre forståelse for, hvem dit nye familiemedlem er, og det kan gøre overgangen fra ’kæledyr’ til ’bedste ven’ meget lettere. 

Q4_Breed_Puff-purebreed-2
    

HUNDERACER

Der findes et utal af forskellige hunderacer at vælge mellem - lige fra de allermindste til de største. Men det er ikke kun størrelsen, som gør hver eneste race unik med unikke behov. 

Her kan du læse mere om, hvordan du vælger den rette hunderace, og om hvordan du finder det foder, som passer bedst til din bedste vens behov og dermed bidrager til et langt og sundt liv. Du kan også finde mere information og detaljer om de forskellige hunderacer. 

 

> Læs mere om hunde 

    

KATTERACER

Hver eneste kat har sin egen personlighed. Det gælder selvfølgelig også for racekatte. Kattens race og de behov, som følger med den, skal omhyggeligt matches med det rette foder for at give din kat en sund tilværelse. Find ud af, hvilket foder, der bedst opfylder netop din kats behov - og læs mere om behovene hos et par udvalgte katteracer.

 

> Læs mere om katte 

   

FODERFILOSOFI

Det kan virke som det mest indlysende i verden, at forskellige dyr har forskellige næringsbehov. Men vidste du, at også forskellige racer kan have behov for foder med en særlig sammensætning af næringsstoffer? At bestemme de racespecifikke behov hos visse hunde og katte kræver stor erfaring, dybdegående undersøgelse og særlig ekspertise.  

 

> Læs mere om Royal Canins foderfilosofi 

    

  

 

  

 

  

 

JAGTEN PÅ DET PERFEKTE SLÆDELØB

Slædehundesporten – eller ”mushing”, som den også kaldes, er en populær sport med en lang og stolt historie. Det der oprindeligt startede som et transportmiddel for at overleve i de arktiske regioner, er i dag en hurtigt voksende sport, som holder både hund og ejer i form. Men hvordan kan du hjælpe din hund til at opnå den bedste præstation? En vigtig detalje for at optimere din hunds energiniveau er valget af foder – samt hvor meget og hvornår du fodre den.

 

> Læs mere om slædehundesport

   
   
 
 
  • facebook
  • youtube
  • instagram