Den rette ernæring i vådt og tørt - Royal Canin
Hjem Den rette ernæring i vådt og tørt

Den rette ernæring i vådt og tørt

bengal

  

Mange katte-og hundeejere ønsker at give deres firbenede ven en varieret ernæring og bruger derfor gerne både tør- og vådfoder af forskellig slags. Der findes mange fordele ved både våd- og tørfoder, og ofte kombineres våd- og tørfoder, for at katten eller hunden oplever en variation. Men valget af vådfoder understøtter ikke altid de ernæringsmæssige behov. Derfor er det vigtigt, at være lige så omhyggelig i valget af vådfoder, som tørfoder, når du vil variere kosten for din kat eller hund. Ellers kan du risikere at forstyrre den ernæringsmæssige balance.

  

  

NU UDVIDER VI SORTIMENTET FOR AT SIKRE STØRRE NØJAGTIGHED

Det er vigtigt, at du vælger vådfoder med samme ernæringsmæssig nøjagtighed, som når du vælger tørfoder. For at hjælpe dig, udvider vi nu vores sortiment af vådfoder til katte, så det bliver lettere at finde produkter, som ernæringsmæssigt understøtter hinanden. Katte foretrækker oftest at få tør- og vådfoder hver for sig, mens hunde ofte får deres vådfoder blandet i tørfoderet.

  

Studier viser, at mange katte foretrækker vådfoder i form at tynde skiver i sauce, mens andre i stedet foretrækker bidder i gelé. For at tilgodese flere kattes forskellige præferencer og tilbyde et større udvalg, lancerer vi nu vådfodervarianten paté. 

 

mixed feeding

    

VÅDT OG TØRT - HVAD ER FORSKELLEN?

Den største forskel på våd- og tørfoder er vandindholdet. Tørfoder tørres under fremstillingsprocessen, og en færdig kugle tørfoder indeholder cirka 8-10% vand. Vådfoder indeholder derimod en større andel af vand, cirka 70-80%.

   

Smagen er også en anden. Det højere indhold af vand gør teksturen blødere og øger muligheden for, at duft- og smagsstoffer står frem, hvilket mange katte og hunde sætter pris på. Vandindholdet bidrager også til, at katten eller hunden føler sig mæt i længere tid, samt det fortynder urinen og giver produktet en blød konsistens, hvilket fortrækkes hos katte med tandproblemer og hos ældre dyr med sarte mundhuler.

  

  

VÅDFODER TIL ENHVER SMAG

Vores vådfoder er pakket i lufttæt emballage, som under fremstillingen er varmebehandlet under høje temperaturer og tryk. Eftersom emballagen er fuldstændig forseglet, og produktet er sterilt, er der ingen vækst af bakterier, skimmel eller gær. Dette gør produktet mikrobielt sikkert. Fedtet i produktet risikerer ikke at blive harskt eller nedbrudt, fordi det ikke udsættes for ilt. Der er derfor ikke behov for at tilsætte antioxidanter eller konserveringsmidler i vådfoderet.

   

Vores tørfoder findes i mange forskellige varianter for at tilgodese alle kattes og hundes unikke behov. Hver enkel foderbid er sammensat nøjagtigt for at sikre en præcis næringsstofmængde, og for at sikre en sund fordøjelse. Størrelse, form og konsistens er tilpasset for, at maksimere smagen og bidrage til god mundhygiejne. Foderbidder i den rigtige størrelse til både små og store kæber, den korrekte tekstur for både unge og gamle tænder og den rette form, der gør det let for katten og hunden at samle foderet op fra skålen, bidrager alt sammen til hundens og kattens oplevelse af fodringsøjeblikket.

  

Find det rette vådfoder til din kat:

> Vådfoder tilpasset kattens livsstil

> Våd- og tørfoder tilpasset kattens race

  

Find det rette vådfoder til din hund:

> Vådfoder tilpasset hundens livsstil

> Våd- og tørfoder tilpasset hundens race

 

kitten header

  

SÅDAN OPBEVARER DU VÅDFODER

Uåbnet pose eller dåse

> Opbevar dit vådfoder tørt og ved stuetemperatur.

> En 'hævet' dåse skal reklameres eller smides væk.

> En beskadiget vådfoderemballage kan blive utæt og skal smides ud.

> Royal Canin vådfoder kan fryses ned, men dette kan påvirke foderets tekstur og dermed produktets velsmag.

 

Åbnet pose eller dåse 

> En åben vådfoderdåse opbevares med låg eller i en tætlukket pose med klemme i køleskabet.

> Holdbarheden af en åbnet vådfoderdåse, der opbevares i køleskabet, er 1-2 dage.

 

  

SÅDAN OPBEVARER DU TØRFODER

Uåbnet pose 

> En foderpose bør opbevares i et rent, tørt og køligt miljø.

> Vælg den rigtige størrelse: Når posen er åbnet, bør din hund eller kat have spist foderet i løbet af 3 måneder.

 

Åbnet pose

> En åbnet pose skal opbevares i et rent, tørt og køligt miljø.

> Foderet skal opbevares i originalemballagen og forsegles tæt med en klemme.

> Opbevar posen i en lufttæt plastik- eller metalbeholder, så holder du foderet friskt og sikrer, at smagen og næringsindholdet bevares længere.

Breed_nutrition

 

ANBEFALET FODRING MED VÅDFODER

> Server vådfoderet ved stuetemperatur

> Lad aldrig dit kæledyr spise direkte fra posen/dåsen. Skarpe kanter forårsage alvorlige skader. 

> Sørg for, at din kat eller hund altid har adgang til frisk vand. Vådfoder indeholder mere væske end tørfoder, men det erstatter ikke behovet for frisk vand.

> Brug separate skåle til vand, tørfoder og vådfoder. Vask skålene hver dag.

> Tag hensyn til indholdet af energi både våd- og tørfoderet, hvis du fodrer med begge typer. Så minimerer du risikoen for overfodring.

 

  

 

  

  • facebook
  • youtube
  • instagram