Hjem Ageing

Ageing

Ageing_img_hero

 

NÅR KATTEN OG HUNDEN BLIVER ÆLDRE

Fra kattekilling til fuldvoksen firbenet ven. Fra charmerende hvalp til modent familiemedlem. Præcis som vi mennesker, så bliver vores kæledyr ældre. De vokser, modnes - og i takt med, at tiden går, bliver de også gamle. Nye behov og ny adfærd dukker op. Dyret kan fx blive mere træt, eller appetitten mindskes. 
 

Derfor har Royal Canin udviklet foder specielt tilpasset ældre katte og hunde. Et foder, som støtter aldringsprocessen og bidrager til at gøre din vens liv nemmere - selv når en højere alder stiller højere krav til optimal ernæring.

 

ÆNDREDE BEHOV

De fleste katte- og hundeejere kender til vigtigheden af et nøje udvalgt hvalpe- og killingefoder, men de færreste ved, at også ældre katte og hunde udvikler nye ernæringsbehov. Royal Canin har skræddersyede diæter til dit kæledyrs forskellige aldre og kan hjælpe dig med information om, hvilket foder der passer bedst til netop din kat eller hund. 

 

> Læs mere her

   
REGELMÆSSIGE SUNDHEDSTJEK

De fleste dyr bliver opfattet og behandlet som familiemedlemmer, og som ejer af en kat eller hund gør du med al sandsynlighed allerede dit allerbedste for at give din firbenede ven et langt og godt liv. En måde at sikre, at alt er, som det skal være, og at livet er så godt som muligt for din firbenede ven, er ved at planlægge regelmæssige sundhedseftersyn hos dyrlægen. 

 

> Læs mere her

 

  

 

 
 

 

 

LEDPROBLEMER HOS ÆLDRE HUNDE 

Har du mistanke om, at din hund lider af ledproblemer? Ofte er det svært at afgøre, især hvis du har en lidt ældre hund. Tilmed har hver enkelt hund sin egen måde at vise smerte på. Her kan du lære mere om hundens led og ledproblemer og om hvilke advarselstegn, du bør være særligt opmærksom på.  

 

> Læs mere om ledproblemer hos hunde

   
RENAL – DET BEDSTE VALG VED NYRESYGDOM

I takt med at din kat bliver ældre, øges også risikoen for aldersrelaterede sygdomme. Omkring 30 % at alle katte over 12 år er påvirket af kronisk nyrelidelse. Symptomerne på sygdommen er ofte øget drikkelyst og urinering, og man kan se nedsat appetit eller aversion over for foder. Royal Canin Renal er et diætfoder, som støtter nyrernes funktion og hjælper din kat i livet med kronisk nyrelidelse. 

 

> Læs mere om nyresygdomme hos katte

   
FODER TILPASSET ÆLDRE KATTE

Et foder til katte mellem 7 og 12 år kan hjælpe din kat med at forberede sig til alderdommen, mens et foder til katte over 12 år bidrager til en sund aldringsproces.

  

> Se vores produkter til ældre katte her

   
FODER TILPASSET ÆLDRE HUNDE

Kort fortalt kan hundes aldringsproces inddeles i to stadier. I første stadie forbereder hundens krop sig på at blive ældre, mens der i anden fase ses tydelige tegn på aldring. Uanset hvilket af de to stadier, din hund befinder sig i, har vi en skræddersyet løsning, som støtter sund aldring. 

 

> Se vores produkter til ældre hunde her

  • facebook
  • youtube
  • instagram