Om Royal Canin Klubben - Royal Canin
Hjem Klubben Om Royal Canin Klubben Om Royal Canin Klubben

Om Royal Canin Klubben

Om Royal Canin Klubben

En klub, som gør en forskel

Royal Canin Klubben er en klub for alle hunde- og katteejere, som giver dig en række fordele. Som medlem kan du opdatere din profil med  information om dine hunde eller katte og derudfra få information, invitationer, tilbud og meget mere - skræddersyet til netop dig. 

Hos Royal Canin vil vi gøre det lettere at finde relevant information og få besked, når der er noget, som er relevant for netop dig og din hund eller kat. Derfor har vi lavet Royal Canin Klubben, hvor dyret er i centrum. 

Som medlem af Royal Canin Klubben, kan du oprette en profil med oplysninger om dine hunde eller katte. Udfra dine kæledyrs race, alder, livsstil og andre behov, sender vi dig relevant information, som kan hjælpe dig til at gøre livet med din hund eller kat lidt sjovere. Du får selvfølgelig også besked når der er tilbud, som passer på produkter, som er relevante for netop dit dyr eller særlige tilbud eller events hos din favorit forhandler.

 

Det får du

Når du er medlem af Royal Canin Klubben, modtager du:

  • Værdifuld information målrettet din hund eller kat
  • Gode tilbud 
  • Informationer om udstillinger og events
  • Besked om lanceringer, nyheder og relevante emner
  • Invitationer til konkurrencer  

 
Opdater din profil

Gennem den profil du opretter i profilcenteret, vil du modtage vores nyhedsbrev med information og viden tilpasset netop din hund eller kat. Du kan også oplyse os om, hvilken forhandler eller dyrlæge, som er din favorit. Så sender vi dig information, når der er relevante tilbud eller events netop der. 

Flytter du eller får du f.eks. en ny kat eller hund, kan du ændre din oplysninger i Royal Canin Klubben. På den måde, bliver den information du modtager ved med at være relevant for dig. 
 

  • facebook