Husk at opdatere din profil - Royal Canin
Hjem Klubben Allerede medlem Husk at opdatere din profil

Allerede medlem

Husk at opdatere din profil

Hvorfor skal jeg opdatere min profil?

Som medlem af Royal Canin Klubben modtager du relevant viden, tilbud og nyheder, som passer til lige netop din hund eller kats race, alder og livsstil. Desværre kan vi ikke spå, derfor har vi brug for din hjælp til at vide, hvad du synes er relevant.

Som medlem af Royal Canin Klubben, får du en række fordele, som kan hjælpe dig til at give din bedste ven optimal livskvalitet - helt gratis. Vi vil så gerne sende dig information, som netop du synes er relevant. Derfor har vi brug for at vide lidt mere om dig og din kat eller hund. 
 

Opdater din profil

Gennem den profil du opretter i profilcenteret, vil du modtage vores nyhedsbrev med information og viden tilpasset netop din hund eller kat. Du kan også oplyse os om, hvilken forhandler eller dyrlæge, som er din favorit. Så sender vi dig information, når der er relevante tilbud eller events netop der. 

Flytter du eller får du f.eks. en ny kat eller hund, kan du ændre eller tilføje oplysninger til din profil i Royal Canin Klubben. På den måde, bliver den information du modtager ved med at være relevant for dig. 

  • facebook