Book tid - Royal Canin
Hjem Book tid

Book tid

Pet2Vet_subpage

 

BOOK ET GRATIS SENIORTJEK HOS DYRLÆGEN

Præcis som vi mennesker, så bliver vores kæledyr ældre. De vokser og modnes - og i takt med, at tiden går, bliver de også gamle. Specielt hos seniordyr ses man oftere behov for behandlinger af fx knuder, tandproblemer, nyrelidelse, ledproblemer og over- eller undervægt.

 

Hos Royal Canin ved vi, hvor vigtigt det er at forebygge helbredsproblemer, specielt hos hunde og katte i senioralderen. Derfor kan du med Royal Canins seniorkampagne, booke et gratis seniortjek til din hund eller kat i alderen +7 år, hos en dyrlæge nær dig.

  

  

REGELMÆSSIGE SUNDHEDSTJEK HOS DYRLÆGEN

Som hunde- eller katteejer anbefales det, at du undersøger dit kæledyr dagligt. De daglige eftersyn hjemme kan hjælpe til, at eventuelle helbredsforandringer opdages i god tid. Særligt ældre katte og hunde bør efterses hos dyrlægen regelmæssigt, fx hvert halve til hele år afhængig af alder og tilstand, så begyndende tandproblemer, nyreproblemer og lign. aldersbetingede lidelser opdages og behandles, inden der udvikles alvorlige følger. Mange katte- og hundeejere bliver bekymrede for deres aldrende kæledyrs status eller er ikke bekendt med de aldersbetingede lidelser, man ofte ser hos kat og hund. Desværre medvirker dette til, at mange først kommer til dyrlægen, når et i begyndelsen måske simpelt problem har udviklet sig alvorligt. Det kan derfor være en god idé at aftale regelmæssige sundhedseftersyn med dyrlægen, så man sikrer sig, at man kommer afsted og opdager aldersbetingede lidelser, før de udvikler sig unødigt. Tag også gerne en snak med dyrlægen om de typiske helbredsproblemer, man ser hos ældre katte og hunde, og om symptomerne, man skal være opmærksom på.

 

> Læs mere her 

CockerSpaniel_v3

 

  

 

  

  

Kat_v4

HVAD INDEBÆRER ET SENIORTJEK?

Præcist hvad et seniortjek indebærer, varierer fra dyreklinik til dyreklinik. Undersøgelsens opbygning vil ofte afhænge af dyrets alder og af, om det oplever særlige udfordringer, som skal undersøges nærmere. Ofte vil dyrlægen lytte til hjerte og lunger, tjekke dyrets bevægelse og leddene, kontrollere øjne, ører, næse, mund og tænder, kønsorganer, hud, pels, poter og kløer – og han/hun mærker på bughulens organer gennem huden. Der vil blive lagt en behandlingsplan i samarbejde med dyrlægen og dig som ejer. Sommetider er der behov for, at der tages en blodprøve eller en urinprøve for at finde ud af, om alting er, som det skal være. Blodprøver, urinprøver og eventuelle yderligere undersøgelser vil ikke være inkluderet i det gratis sundhedstjek.

   
   

FÅ EN GRATIS SENIORPAKKE MED HJEM

Ligesom hvalpe og killinger ændrer ernæringsbehov til voksenstadiet, ændres ældre kattes og hundes ernæringsbehov ligeledes. Derfor har vi sammensat en seniorpakke du får gratis med hjem til din kat eller hund i forbindelse med seniortjekket hos dyrlægen. 

 

Seniorpakken indeholder:

> Tørfoder

> Vådfoder (kun til kat)

> Målebæger

> Folder med gode råd og vejledning

Senior-pakke2

 

 
    
  • facebook
  • youtube
  • instagram